Jag är för dålig!

2010-06-14 @ 14:06:15
På att uppdatera denna blogg,
men ibland händer det inte så mycket utan mer man låter dagarna gå och så kanske man har gjort något roligt under dessa dagar :D


Fre-Lör
Så var vi på kryssning och vi spenderade den mesta tiden i hytten tyvärr för vi alla sov :P snacka om att hela familjen var trött eller vadå?
Vi åkte i från stockholm vid 18 och då var det dags för buffén men justin var väl inte så på för det men han fick ett par pennor och papper av personalen så sa dem åt oss att vi skulle äta i lugn och ro :D Så tack så mycket för det personalen på Cinderella.
Sen var det massor av lek i bollarna och sen lite musik och drinkar :D så var det dags för sängen kl 23:30 och både jag och justin somnade som stockar och rickard gick och spela.
Morgonfrukost och sen somnade alla igen efter (trodde inte att någon av oss skulle somna men kl 12:00 fick jag dra upp hela familjen. Sen var vi hemma efter kl 15:30 och senare på kvällen kom Stefan & Kim över på Tacos middag.

Sön.
Var vi och fira våran lilla prinsessa Maddie :D Det bjöds på en massa gott och det blev jätte mycket snack :D:D:D och barnen röjde på fint hehe Så som det skall vara på kalas :D
Sen åkte vi hem för lite mys :D


//puzzzzzzzzzzz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback