Efterrätt smaskens

2009-01-02 @ 01:36:30


 

Ursäkta bildkvaliten



 

Bär en massa bär! (jordgubbar hallon blåbär banan)

250 g mandelmassa

3 ägg (delade i gula och vita var för sig)

1 tsk vaniljsocker

Låt bärne rinna av väl. Får ej vara frysta

Lägg dom sedan i en ugnsfast form med den runda sidan upp.

Riv mandelmassan grovt och blanda med äggulorna.

Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner i smeten tillsammans med vaniljsockret.

Häll smeten över bären.

Grädda i 200 grader i ca 15 min. eller tills det har fått fin färg

Servera gärna med grädde eller som det är.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback