Frisk, Sjuk Frisk Sjuk!

2008-11-22 @ 03:19:04

November månad.
Justin mår super och
Justin blev sjuk under farsdag med sin astma och var hemma många dagis ifrån dagis, vi blev beodrade att ta hans astma medicein i 7-10 dagar, självklart!
Han blir frisk och får gå till dagis men han är tydligen inte samma person säger dem hum undra om det är så att han är trött och det visade sig att han var trött men efter 1dag var han tillbaks som en busunge och fröknarna på dagis hade bara skrattat åt han och hans hyss.
Han går på dagis halva veckan och i torsdag när Mormor & Morfar och moster bekki kom på besök så börja han spy som en stucken gris vid matbordet, fram med händerna och papper och torka upp och sen ville inte justin vara med längre han ville inte äta,
Sen var det lungt han kom och sa att han ville ha välling och ville sova, kl 19:30? självklart gubben och han lägger sig hör han igen och jag kommer in spya överallt och på hela pojken! lilla gubbe kan man bara säga, in med han i badet och ut till rummet bort med alla sängkläder och in i tvätten och sen tvätta pojken som sen ville vara uppe med oss.
Och sen fortsätter det så hela natten tror vi fick byta sängkläder 50 gånger innan natten var slut.
och sen på morgonen så var allt som vanligt igen!

var det matförgiftning eller magsjuka eller är han mjölkprotin allerikger?
för han började spy 8timmar efter dagis lunchen!



är man helt utmattad för att man är sjuk så kan man sova precis hur man vill!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback