Så var denna helg slut!

2008-12-07 @ 22:28:16
ibland undrar jag varför helger eller dagar år går så fort förbi?!
men strunt samma ibland gillar man att dagarna går fort och man kan lägga sig i sin sköna säng och sova.

Fredag!
Då hade vi bestämmt att vi skulle hem till Rickards pappa på middag, dem plockade upp oss efter halv 6 och då passade vi alla på att åka och handla inför middagen och köpa lite naturgodis och sen vidare hem till familjen.
Dem lagade mat tacos allas favorit sååååå gott att man ibland undrar om man kan äta hjäl sig men super gott var det.
Massa snack och en trevlig kväll och justin charmade såklart alla och fick Sandra runt sitt finger och han han med att bada 3gånger krama på Camilla och busa med Acke och toffe och springe ner och upp för trapporna miljoner gånger.
Krama och mysa med Farfar och Ulrike och sen vid kl 01:00 åkte vi hem och vi alla sov gott och Justin han han inte sätta sig i bilstolen innan han sov.  precis när vi kommit till Gustavsberg centrum ringer ulrike och säger att vi har glömt saker. Det är inge ovanligt med oss hehe. vi gör så alltid eller oftast haha inte med flit. så då skulle vi komma över imorgon




Lördag
kl 08:45 väckte jag alla för vi skulle till Sicka på bio med Justin och Se Spöket Laban.
Denna gång var han inte riktigt med på noterna kanske för att han nu visste vad bio var för något eller för att pappa var med och Rickard är mycket snällare än mig.
sen så åkte vi hem till Jessica och Belle och fikade lite och gav en sen födelsedagspresent till Belle som har fyllt 2år.
En massa snack och mycket bråk på barnen, dem är inne i en ålder där allt är mitt men det går över det med.
Sen kom Rickard hämtade oss för vi fick låna en paraplyvagn till Spanien och då kom jag på att vi skulle hämta våra saker hemma hos Rickards pappa, vi åker dit men ingen var hemma som tur är så finns mobilen och det är tur det, men dem var inte långt bort så då bjöd dem oss på middag och lördagsmys vi  åt thaimat och kollade på Kungfu Panda och
det är jätte roligt att vi har fått börja få mer kontakt med Rickard pappa och Familj. och som vanligt en massa snack och det var jätte trevligt. så åkte vi hem vid kl23:00 och sen så sov Rickard som en stock medans jag fick sitta i Justins rum och hålla honom i handen han hade nog mardrömmar lilla pojken men jag fick som sagt sova ut i morse.

Söndag!
Sov länge vaknade lagom tills Justin gick och la sig och sov midag.
efter nattens håll igång med pojken han vaknade aldrig men skrek då och då men dem är tydligen inne i såna perioder nu.
Har vikt tvätt och strykt tvätt inför Spanien packa ner badkläder och shorts som har legat i en annan låda och nu får vi använda dem igen hehe såååååå skönt skall det bli.
Rickard har städat och plockat och så har vi nu bara tagit det lungt :)
Sov gott alla där ute för det är mycket som skall göras nu.



//Puzzzzzzzzzzzzzzzz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback